Homma pannussa – kurssi

– koulutusviikonloppu tuleville kurssinvetäjille Kurssiohjelman voit ladata tästä ”Homma pannussa” on helpon ruoanvalmistuksen menetelmä. Yksinkertaisen pannuperiaatteen oppimalla osaat tehdä loputtamasti erilaisa nopeita, maukkaita ja terveellisiä ruokia! Periaate on muokattavissa moneen käyttöön; perheille, sinkuille, lapsille ja vanhuksille. Homma pannussa on avain terveelliseen arjen pikaruokaan. Voit hyödyntää niitä aineksia, mitä kaapista milloinkin…

Jatka lukemista…

Kokkikisa

Onko homma pannussa? Mitä hävikkiruokakassista löytyy? Lähde mukaan leikkimieliseen kokkikisaan! Kisa järjestetään Hävikkifestareiden yhteydessä 13.9.2020 Kaisaniemen puistossa, Helsingissä. Kilpailuun etsitään neljää kahden hengen joukkuetta. Joukkueet voivat koostua esim. ruokajakelun vapaaehtoisista. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla mestarikokki. Tarvitset vain intoa kokkaamiseen ja heittäytymiskykyä. Kukin kilpailija saa etukäteen tutustuttavakseen ”Homma pannussa” -vihkosen.…

Jatka lukemista…

Tervetuloa mukaan ETRA-lenkille!

Hyvin alkanut kokeilumme yhteisistä kävelylenkeistä puhelimen välityksellä saavat jatkoa. Vetäjänä jatkaa Jorma Räsänen. Jorma on koulutukseltaan kansanterveystieteilijä (FT). Hän on ollut mukana erilaisissa terveysprojekteissa sekä toiminut aikuiskouluttajana työelämän palveluksessa. Lenkille voit osallistua missä vain. Tarvitset vain puhelimen ja mielellään kuulokkeet, jotta sinun ei tarvitse pitää puhelinta korvalla vaan voit rauhassa…

Jatka lukemista…

Homma pannussa – kevyen lompakon terveellistä pikaruokaa sinulle, joka luulet, ettet osaa kokata

Kirjanen julkistettiin Piikkiön Adventtiseurakunnan ruokajakelun yhteydessä 12.11.2019 Pihalla oli soppatykki, jonka uumenissa valmistettua herkkukeittoa tarjoiltiin kaikille halukkaille. Herkkukeiton resepti oli tietysti haettu kyseisen julkaisun resepteistä. Kaikki paikallaolijat saivat luonnollisesti oman kirjasen mukaansa. Mutta mistä on kyse? Monen suomalaisen vähävaraisen arjen todellisuus oli lähtökohtana, kun avustusjärjestö ADRA Finland ja terveyskasvatustyöstään tunnettu…

Jatka lukemista…

Kasvisravintola Karpalon etsii pääkokin sijaista

Etsimme VEGAANIKOKKIA, mutta tavallinenkin kokki sopii, joka osaa valmistaa mahtavaa vegaaniruokaa. Mahdollisuus saada työhönperehdyttäminen nykyisen pääkokin opastuksella. Työ alkaa viimeistään 01.11.2019. Työn kesto  6–12 kk, 31.10.2020 saakka. Palkkaus TES mukaan. Hakemus Kuusamon Etra Ry:n hallitukselle 15.9.2019 mennessä osoitteeseen paavo.hautala@pp2.inet.fi Tiedustelut: 040 847 4582 Paavo Hautala  

Jatka lukemista…