Homma pannussa – kurssi

– koulutusviikonloppu tuleville kurssinvetäjille Kurssiohjelman voit ladata tästä ”Homma pannussa” on helpon ruoanvalmistuksen menetelmä. Yksinkertaisen pannuperiaatteen oppimalla osaat tehdä loputtamasti erilaisa nopeita, maukkaita ja terveellisiä ruokia! Periaate on muokattavissa moneen käyttöön; perheille, sinkuille, lapsille ja vanhuksille. Homma pannussa on avain terveelliseen arjen pikaruokaan. Voit hyödyntää niitä aineksia, mitä kaapista milloinkin…

Jatka lukemista…

Kuusamon ETRA ry tarvitsee työntekijöitä moniin eri tehtäviin

1. Kasvisravintola Karpalo (avataan 1.6.2020 koronatauon jälkeen) Avoinna ma-pe klo 11-15 – Yrttien kerääjä ja säilöjä (kuivaaminen kuivurilla) tarvitaan heti, voi olla useampia – Karpalon kasvimaalle 2-3 työntekijää, tarvitaan nopeasti – Siivooja, tarvitaan pian Työhön voi päästä palkkatuella ( jos on ollut 2 vuotta työttömänä ja asuu Kuusamossa), työkuntoutukseen, työkokeiluun…

Jatka lukemista…

Kokkikisa

Onko homma pannussa? Mitä hävikkiruokakassista löytyy? Lähde mukaan leikkimieliseen kokkikisaan! Kisa järjestetään Hävikkifestareiden yhteydessä 13.9.2020 Kaisaniemen puistossa, Helsingissä. Kilpailuun etsitään neljää kahden hengen joukkuetta. Joukkueet voivat koostua esim. ruokajakelun vapaaehtoisista. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla mestarikokki. Tarvitset vain intoa kokkaamiseen ja heittäytymiskykyä. Kukin kilpailija saa etukäteen tutustuttavakseen ”Homma pannussa” -vihkosen.…

Jatka lukemista…

Homma pannussa – kevyen lompakon terveellistä pikaruokaa sinulle, joka luulet, ettet osaa kokata

Kirjanen julkistettiin Piikkiön Adventtiseurakunnan ruokajakelun yhteydessä 12.11.2019 Pihalla oli soppatykki, jonka uumenissa valmistettua herkkukeittoa tarjoiltiin kaikille halukkaille. Herkkukeiton resepti oli tietysti haettu kyseisen julkaisun resepteistä. Kaikki paikallaolijat saivat luonnollisesti oman kirjasen mukaansa. Mutta mistä on kyse? Monen suomalaisen vähävaraisen arjen todellisuus oli lähtökohtana, kun avustusjärjestö ADRA Finland ja terveyskasvatustyöstään tunnettu…

Jatka lukemista…

Etninen kasvisruokakurssi vegaanisti

Ethnic vegetarian cooking course with a vegan twist! Vetäjänä intohimoinen kokkaaja, ex nuorisojohtaja ja small talkin mestari, Mariel Pilois. Yhdessä kokkausta – syödään yhdessä hauskassa seurassa. Vain ilmoittautuneille, rajattu osallistujamäärä. Hinta 30 € (koko kurssi, kattaa ruoka-ainekset, ruokailu sisältyy hintaan). AIKA: Alkaen 13.3.2019 klo 16–18:30 5 x parittomina viikkoina (päättyy…

Jatka lukemista…